STOP met het verspillen van geld aan olieanalyse met OARI-Workshop van Noria.  

in deze Workshop leert u hoe u de olieanalysegegevens kunt begrijpen om zelfverzekerde onderhoudsbeslissingen te nemen op basis van de juist verkregen informatie. Olie-analyses kosten geld en dat geldt ook voor de apparatuur waarvan het de informatie afgeeft. Elk jaar betalen industriële fabrieken wordt veel geld uitgegevenaan commerciële laboratoria om analyses uit te voeren van gebruikte en nieuwe machines. Helaas ontbreekt de basiskennis bij de meeste medewerkers van het datzelfde bedrijf hoe de laboratoriumrapporten goed te interpreteren zijn.

Een juiste olieanalyse is een van de meest waardevolle gereedschappen in de gereedschapskist voor conditiebewaking. Olieanalyse laboratoria werken hard om gegevens van kritieke machineconditie zo goed mogelijk aan te leveren. Het is aan u om de juiste beslissingen te nemen. In deze cursus geeft u een systematische aanpak om olieanalyserapporten te vertalen naar uitvoerbare onderhoudsbeslissingen. U leert hoe u de juiste testen selecteert, de juiste datapunten te monsteren voor specifieke processen, omgevingen en machinecondities.

De cursus behandelt het bereiken van nauwkeurige en consistente gegevens, hoe gegevensruis kan worden voorkomen en hoe nauwkeurig valse resultaten kunnen worden geïdentificeerd, het goed interpreteren van elementaire analyse en metallurgische compositiecombinaties om slijtageprocessen te detecteren voor het instellen van de resterende levensduur met key performance indicators (KPI's) door en met het instellen van de juiste alarmlimieten.